inchirieri masini brasov logo
PANA LA 50% REDUCERE LA ORICE COMANDA FACUTA PE SITE
PANA LA 50% REDUCERE
LA ORICE COMANDA FACUTA PE SITE

Inchiriere auto pe termen lung in Brasov

Inchirierea auto pe termen lung reprezinta o optiune din ce in ce mai populara pentru cei care au nevoie de un vehicul pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta metoda de inchiriere este avantajoasa atat pentru persoanele fizice, cat si pentru afaceri, deoarece ofera o flexibilitate mai mare decat cumpararea unui vehicul nou.

Ce inseamna inchiriere auto pe termen lung?

Inchirierea auto pe termen lung este o optiune atractiva pentru persoanele si companiile care doresc sa aiba acces la un vehicul pentru o perioada mai lunga de timp, fara a fi nevoiti sa investeasca intr-o masina noua sau sa se implice in intretinerea si repararea acesteia. De obicei, perioada de inchiriere este intre 12 si 60 de luni, iar prin intermediul unui contract de inchiriere, ambii parteneri isi stabilesc obligatiile si responsabilitatile. Aceasta optiune este personalizabila si se poate adapta nevoilor fiecarui client, fiind un avantaj important pentru persoanele care doresc un serviciu de inchiriere flexibil si adaptabil la situatiile lor. Mai mult decat atat, inchirierea auto pe termen lung din Aeroportul Brasov poate oferi si alte beneficii, cum ar fi costuri mai reduse in comparatie cu achizitionarea unui vehicul nou sau acces la modele de masini mai noi si mai performante. 

Beneficii inchiriere masina pe termen lung

Una dintre cele mai mari avantaje ale inchirierii auto pe termen lung este faptul ca ofera o predictibilitate mai mare a costurilor. Clientii pot stabili o rata lunara fixa, care include toate costurile asociate cu utilizarea vehiculului. Aceasta rata poate include costurile de intretinere, asigurare si reparatii, astfel incat clientii sa nu fie nevoiti sa se ingrijoreze cu privire la costurile suplimentare.

Inchirierea auto pe termen lung este, de asemenea, o optiune buna pentru persoanele care doresc sa aiba acces la un vehicul nou fara sa fie nevoite sa il cumpere. Acest lucru poate fi mai avantajos decat achizitionarea unui vehicul, deoarece clientii nu vor fi nevoiti sa isi asume deprecierea si pierderea de valoare a vehiculului.

In plus, inchirierea auto pe termen lung poate fi o optiune buna pentru afaceri care au nevoie de mai multe vehicule pentru perioade mai lungi de timp. Aceasta poate fi o modalitate mai convenabila si mai flexibila decat achizitionarea unui parc auto, deoarece poate fi ajustata in functie de nevoile in schimbare ale afacerii. AutoHabit ofera servicii de inchiriere auto in Brasov.

Oferta noastra pentru inchirieri auto pe termen lung

Printre cele mai populare masini din flota noastra se numara modele compacte si economice, precum Ford Fiesta, Volkswagen Polo sau Dacia Logan, care sunt ideale pentru deplasari in oras sau pentru calatorii de afaceri. Masinile de tip SUV, cum ar fi Dacia Duster, sunt, de asemenea, populare datorita capacitatiilor lor de transport. Pentru clientii care doresc lux si performanta, modelele de top ale producatorilor, cum ar fi Audi sau Mercedes, pot fi alegerea perfecta. 

Dacia Logan
Porneste de la 16.00
Economic
Manuala
A/C
5
3
Vw Polo/ Ford Fiesta/ Similar
Porneste de la 18.80
Mica
Manuala
A/C
5
2
Ford Focus/ similar
Porneste de la 22.50
Compact
Manuala
A/C
5
3
AutoHabit
AutoHabit

Inchirieri Auto in Brasov | Inchirieri Dube Brasov

SHARE PE SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter
LinkedIn
inchirieri auto ford focus hatchback

Inchiriere Ford Focus in Brasov

Închiriere Ford Focus în Brașov Atunci cand vizitati pitorescul oras Brasov si imprejurimile sale, inchirierea unui automobil poate reprezenta o optiune excelenta pentru a va

Read More »