inchirieri masini brasov logo
  • English
  • Română
PANA LA 50% REDUCERE LA ORICE COMANDA FACUTA PE SITE. VEZI OFERTE
PANA LA 50% REDUCERE
LA ORICE COMANDA FACUTA PE SITE

Acte necesare pentru inchiriere masina

Descoperiți ghidul esențial al actelor necesare pentru închirierea unei mașini. Vă oferim informații clare și concise pentru o experiență fără bătăi de cap. Indiferent dacă sunteți călător experimentat sau începător, acest articol vă ajută să fiți pregătit înainte de a porni la drum. Simplificăm procesul astfel încât să vă puteți bucura de libertatea și flexibilitatea pe care o oferă închirierea unei mașini în mod rapid și eficient.

Acte necesare pentru inchiriere masina persoane fizice

Inchirierea unei masini in Romania poate fi o solutie convenabila si flexibila pentru cei care au nevoie de un vehicul pentru o perioada scurta de timp. Indiferent daca iti doresti sa explorezi tara, sa ajungi la aeroport sau sa iti rezolvi problemele zilnice, inchirierea unei masini poate fi o alegere ideala. La AutoHabit, oferim servicii de inchirieri auto Aeroportul Brasov, la cele mai bune preturi. Cu toate acestea, inainte de a inchiria o masina, trebuie sa te asiguri ca indeplinesti toate cerintele impuse de companiile de inchirieri auto. 

1. Carte de identitate

Unul dintre cele mai importante acte necesare pentru inchirierea unei masini in Romania este cartea de identitate. Aceasta este folosita pentru a verifica identitatea ta si pentru a te asigura ca esti eligibil sa inchirieze o masina. In cazul in care nu detii o carte de identitate, poti prezenta un pasaport sau orice alt document care sa confirme identitatea ta.

2. Permis de conducere valabil

Permisul de conducere valabil este, de asemenea, un act esential pentru inchirierea unei masini in Romania. Trebuie sa prezinti permisul de conducere la momentul inchirierii si sa te asiguri ca acesta este valabil si ca a fost emis de autoritatile din Romania sau de un alt stat membru UE. Daca permisul tau de conducere a fost emis de o tara care nu este membru UE, trebuie sa verifici cu compania de inchirieri auto daca accepta acest document.

3. Card de credit

In plus, pentru a inchiria o masina in Romania, trebuie sa prezinti si un card de credit. Cardul de credit este folosit pentru a garanta rezervarea si pentru a acoperi orice costuri suplimentare care pot aparea in timpul inchirierii. In cazul in care nu detii un card de credit, trebuie sa verifici cu compania de inchirieri auto daca accepta alte forme de plata.

 

In concluzie, daca vrei sa inchiriezi o masina in Romania, trebuie sa te asiguri ca indeplinesti toate cerintele impuse de companiile de inchirieri auto. Acestea includ prezentarea cartii de identitate, a permisului de conducere valabil si a unui card de credit. Prin respectarea acestor cerinte, poti sa te bucuri de o experienta de inchiriere a masinii in siguranta si fara probleme.

Acte necesare pentru inchiriere masina persoane juridice

Inchirierea unei masini poate fi o necesitate pentru multe afaceri din Romania, indiferent daca este vorba despre transportul angajatilor sau livrarea produselor. In acest caz, inchirierea unei masini poate fi o solutie convenabila si cost-eficienta pentru a te asigura ca afacerea ta functioneaza fara probleme. Cu toate acestea, inainte de a inchiria o masina pentru o firma, trebuie sa te asiguri ca indeplinesti toate cerintele impuse de companiile de inchirieri auto.

1. Documente reprezentant legal

Unul dintre cele mai importante acte necesare pentru inchirierea unei masini de catre o firma in Romania este cartea de identitate a reprezentantului legal. Aceasta este folosita pentru a verifica identitatea reprezentantului si pentru a te asigura ca firma este eligibila sa inchirieze o masina. In cazul in care nu detii aceasta carte, poti prezenta orice alt document care sa confirme identitatea reprezentantului legal al firmei.

2. Datele de identificare ale companiei

In plus, companiile de inchirieri auto pot solicita prezentarea unui document care sa ateste existenta si validitatea firmei, cum ar fi certificatul de inmatriculare sau actul constitutiv. Acest document este necesar pentru a verifica daca firma este eligibila sa inchirieze o masina si pentru a asigura compania de inchirieri auto ca platile sunt efectuate in mod corect.

In cazul in care firma doreste sa inchirieze o masina pe o perioada mai lunga de timp, poate fi necesar sa prezinte si un contract de inchiriere. Acestea sunt folosite pentru a garanta plata si pentru a asigura compania de inchirieri auto ca firma poate sa onoreze obligatiile financiare aferente inchirierii.

 

In concluzie, daca vrei sa inchiriezi o masina pentru o firma in Romania, trebuie sa te asiguri ca indeplinesti toate cerintele impuse de companiile de inchirieri auto. Acestea includ prezentarea cartii de identitate a reprezentantului legal, a unui document care sa ateste existenta si validitatea firmei si a unui contract in cazul in care firma doreste sa inchirieze o masina pe o perioada mai lunga de timp. Prin respectarea acestor cerinte, poti sa te bucuri de o experienta de inchiriere a masinii fara probleme si cu costuri controlate.

Acte necesare pentru inchiriere masina persoane straine

1. Carte de identitate sau pasaport

Unul dintre cele mai importante acte necesare pentru inchirierea unei masini de catre o persoana straina in Romania este pasaportul sau cartea de identitate. Acestea sunt folosite pentru a verifica identitatea persoanei si pentru a te asigura ca esti eligibil sa inchiriezi o masina. In cazul in care nu detii un pasaport sau o carte de identitate, poti prezenta orice alt document care sa confirme identitatea ta.

2. Permis de conducere

Companiile de inchirieri auto pot solicita prezentarea unui permis de conducere valabil emis in tara ta de origine. Acest document este necesar pentru a se asigura ca esti capabil sa conduci in siguranta si legal pe drumurile din Romania. In cazul in care permisul de conducere nu este emis in limba romana, poate fi necesar sa prezinti si o traducere legalizata a acestuia.

3. Card de credit

Cardul de credit este folosit pentru a garanta rezervarea si pentru a acoperi orice costuri suplimentare care pot aparea in timpul inchirierii. In cazul in care nu detii un card de credit, trebuie sa verifici cu compania de inchirieri auto daca accepta alte forme de plata.

Concluzie

In concluzie, atunci cand vrei sa inchiriezi o masina in Romania, este esential sa te asiguri ca indeplinesti toate cerintele impuse de compania de inchirieri auto. Aceasta poate include prezentarea unei carti de identitate, a unui permis de conducere valabil si a unui card de credit sau adeverinta bancara. De asemenea, este important sa consulti termenii si conditiile fiecarei companii inainte de a inchiria o masina, astfel incat sa stii ce sa astepti si ce documente sa prezinti. Respectând aceste acte necesare pentru inchiriere masina​ , poti sa te bucuri de o experienta de inchiriere fara probleme, legala si in siguranta.

AutoHabit
AutoHabit

Inchirieri Auto in Brasov | Inchirieri Dube Brasov

SHARE PE SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter
LinkedIn
inchiriere-auto-brasov-dacia-duster

Inchiriere Dacia Duster in Brasov

Închirierea unei mașini este o opțiune populară pentru vizite în orașul Brașov, datorită libertății și flexibilității pe care o oferă. Una dintre cele mai solicitate

Read More »
inchirieri-auto-brasov-dacia-logan

Inchiriere Dacia Logan In Brasov

În orașul pitoresc Brașov, închirierea unei mașini poate fi soluția ideală pentru a explora frumusețea Transilvaniei și a împrejurimilor sale. Printre opțiunile de închiriere auto

Read More »