inchirieri masini brasov logo
PANA LA 50% REDUCERE LA ORICE COMANDA FACUTA PE SITE
PANA LA 50% REDUCERE
LA ORICE COMANDA FACUTA PE SITE

Top 5 excursii de weekend în Brașov: Relaxare și aventură

Brașovul și împrejurimile sale sunt o destinație ideală pentru o escapadă de weekend, oferind o combinație perfectă între relaxare și aventură. Datorita noului aeroport, este mai accesibil pentru o excursie de weekend cu o masina inchiriata de la Aeroportul Brasov. Dacă sunteți în căutarea unei evadări de la rutina zilnică și doriți să explorați frumusețea naturală și atracțiile din zonă, o excursie cu mașina închiriată este alegerea potrivită. În acest articol, vă prezentăm top 5 excursii de weekend în jurul Brașovului, care vă vor oferi atât momente de relaxare, cât și experiențe pline de aventură. De la stațiuni montane și lacuri pitorești până la băi termale și parcuri naționale, aceste destinații vă vor răsfăța simțurile și vă vor oferi o evadare memorabilă.

1. Stațiunea montană Poiana Brașov - Relaxare în mijlocul naturii

Poiana Brasov

Stațiunea montană Poiana Brașov este un loc ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de natură. Cu mașina închiriată, puteți ajunge în această stațiune pitorească situată la doar câțiva kilometri de Brașov. Aici veți găsi numeroase hoteluri și pensiuni, unde puteți petrece un weekend liniștit și reconfortant. Peisajele montane înconjurătoare vă vor oferi ocazia de a face drumeții ușoare și plăcute, explorând poteci înverzite și admirând panoramele spectaculoase. De asemenea, puteți închiria biciclete și explora împrejurimile pe două roți sau puteți profita de facilitățile spa și wellness disponibile în stațiune pentru a vă relaxa în totalitate.

2. Lacul Sfânta Ana - O oază naturală fermecătoare

lacul sfanta ana

Pentru iubitorii de natură și peisaje lacustre, o vizită la Lacul Sfânta Ana este o experiență de neuitat. Situat în apropierea orașului Miercurea Ciuc, acest lac vulcanic oferă o oază naturală fermecătoare. Cu mașina închiriată, puteți ajunge la acest loc pitoresc și puteți explora împrejurimile lacului pe poteci amenajate. Pe măsură ce vă plimbați în jurul lacului, veți fi captivați de peisajul spectaculos și de liniștea absolută a naturii. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai active, puteți închiria bărci cu vâsle sau puteți face un picnic pe malul lacului, savurând priveliștea minunată.

3. Vulcanul stins de la Racos - Descoperă misterul și frumusețea

vulcanul stins de la racos

Vulcanul stins de la Racoș, situat în județul Brașov, România, este o destinație impresionantă ce merită vizitată. Atrăgând cu peisajele sale spectaculoase și înconjurat de munți și păduri, acest vulcan oferă o priveliște fascinantă. Pe lângă frumusețea sa, Racoșul de Sus găzduiește peșteri și formațiuni carstice, precum cele din peștera Racoș, ce adăpostește un bogat patrimoniu natural și arheologic. Vizitarea vulcanului oferă o experiență de neuitat pentru pasionații de speologie și explorare. De asemenea, acest vulcan reprezintă un important monument geologic și arheologic, contribuind la înțelegerea evoluției teritoriului și a istoriei vulcanismului în România. Descoperirea acestor secrete ale naturii și ale trecutului geologic într-un cadru pitoresc fac din Racoș o destinație unică.

4. Parcul Național Piatra Craiului - Aventură în sălbăticia naturii

piatra craiului

Pentru cei dornici de aventură și explorare, Parcul Național Piatra Craiului este destinația perfectă. Situat în apropierea localității Zărnești, acest parc național impresionant oferă numeroase trasee montane spectaculoase și peisaje deosebite. Cu mașina închiriată, puteți ajunge la punctele de plecare ale traseelor și puteți explora frumusețea sălbatică a acestui masiv montan. Pe măsură ce urcați pe trasee, veți fi răsplătiți cu priveliști panoramice deosebite și vă veți bucura de o conexiune profundă cu natura. Aici veți putea întâlni și o diversitate de specii de plante și animale, ceea ce face din această excursie o experiență și mai fascinantă.

5. Cetatea Rupea - O călătorie în timp

cetatea rupea

Dacă sunteți interesat de istorie și călătorii în timp, nu ratați o vizită la Cetatea Rupea. Situată în apropierea orașului Rupea, această cetate fortificată vă va purta înapoi în evul mediu. Cu mașina închiriată, puteți ajunge la această cetate și puteți explora zidurile masive, turnurile și fortificațiile. De pe ziduri, veți avea o perspectivă panoramică asupra împrejurimilor și veți putea admira peisajele pitorești. În interiorul cetății, veți găsi și un mic muzeu care vă va povesti despre istoria locului și evenimentele care s-au desfășurat aici de-a lungul timpului.

Concluzie

Brașov și împrejurimile sale oferă numeroase opțiuni pentru o excursie de weekend plină de relaxare și aventură. De la stațiuni montane și lacuri pitorești până la băi termale, parcuri naționale și cetăți medievale, aceste destinații vă vor captiva cu frumusețea și diversitatea lor. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui weekend liniștit de relaxare sau doriți să experimentați activități pline de adrenalină, zona Brașovului are ceva de oferit pentru fiecare gust. Apelați la serviciile noastre de închirieri auto Aeroport Brașov și explorați aceste destinații fascinante, creând amintiri de neuitat în mijlocul peisajelor pitorești și a atmosferei autentice.

Alege o masina

AutoHabit
AutoHabit

Inchirieri Auto in Brasov | Inchirieri Dube Brasov

SHARE PE SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter
LinkedIn
inchirieri auto ford focus hatchback

Inchiriere Ford Focus in Brasov

Închiriere Ford Focus în Brașov Atunci cand vizitati pitorescul oras Brasov si imprejurimile sale, inchirierea unui automobil poate reprezenta o optiune excelenta pentru a va

Read More »