Inchirieri Dube Brasov

VAN

VAN Renault Trafic Marfa

VAN Renault Trafic Marfa

VAN
Manuala
A/C
3
Starting from 33.80
VAN Renault Master scurt/lung

VAN Renault Master scurt/lung

VAN
Manuala
A/C
3
Starting from 33.80
Renault Master Frigorific/ Similar
Starting from 56.30

Inchirieri Dube Marfa

Oferim servicii de inchirieri dube marfa, fara sofer. Serviciile noastre de rent a van, pot fi folosite intern sau international si se adreseaza persoanelor fizice sau societatilor comerciale.

Dubele din flota noastra sunt printre cele mai noi si de incredere. Acestea sunt bine intreținute, va asigura mobilitatea necesara fara probleme de natura tehnica, si placerea de a conduce o duba de generatie noua.

Dubele de marfa au euro 6, consum mic si ai posibilitatea de a iesi din tara cu ele. Procesul de de inchiriere dube este foarte simplu si se face la sediul nostru din Brasov.

Renault Trafic VAN este disponibila in varianta:

L max 2,93m x l max 1,66m x H max 1,38m   Sarc. utila max 1205kg/ Volum 8,6m3

Renault Master VAN este duba de marfa disponibila in urmatoarele 2 configuratii:

L2H2 L max 3,13m x l max 1,76m x H max 1,91m Sarc. utila max 1491kg/ volum 10,8m3

L3H3 L max 3,73m x l max 1,76m x H max 2,14m Sarc. utila max 1370kg/ volum 14,8m3

Inchiriere Duba Frigorifica

Suntem prezenti pe piata din Romania cu cele mai bune servicii de inchirieri dube frigorifice. Avem cele mai bune preturi si oferte personalizate in functie de numarul de zile pentru care inchiriati duba frigorifica.

Dubele sunt dotate cu agregate frigorifice de top si pot functiona pe refrigerare sau congelare

Oferim servicii de inchirieri dube frigorifice fara sofer pentru transport marfa intern si international, in orice tara din Uniunea Europeana. Tarifele noastre includ kilometri nelimitati pentru inchirieri de dube frigorifice.

Inchirieri de dube frigorifice Renault Master cu compartiment de depozitare de pana la 17 mc si control al temperaturii de pana la -20 grade.  Dubele frigorifice sunt dotate cu posibilitatea de alimentare din prize externe de 220 v.

Inchirieri Microbuze

Descoperă oferte pentru inchiriat Renault Trafic 7+1 sau 8+1 Mini Bus

Modele din 2018-2019 dotate cu navigatie, aer conditionat fata-spate, camera marsarier, senzori de parcare, etc. Flota noastra de microbuze este formata din modele Euro 6 cu vechime de doar 1-2 ani.

Acestea sunt ideale pentru un grup mai mare de persoane sau chiar un team building; indiferent care este evenimentul planificat, aceste microbuze sunt solutia ideala de rent a van.

Garantam promptitudine, seriozitate si profesionalism in toate serviciile noastre de inchirieri dube Brasov.

Suntem disponibili oricand pentru informatii suplimentare.

Intrebari frecvente

Soferul trebuie sa aibe minim 21 ani, maxim 80 ani, si permisul de conducere obtinut de minim 1 an. Pentru soferii cu varsta cuprinsa intre 21-24ani/70-80ani valoarea garantiei se dubleaza; pentru soferii cu experienta 1-2 ani valoarea garantiei se dubleaza; daca se indeplinesc ambele conditii valoarea garantiei creste de 4 ori; prestatorul isi rezerva dreptul de a inchiria doar anumite autovehicule/clase de autovehicule.

In unele cazuri se poate sa primiti o duba similara sau una dintr-o clasa superioara fara niciun cost suplimentar din partea dumneavoastra.

Dubele se preiau din Brasov de la sediul nostru de pe Strada Carierei 160.

Poti calatorii in afara tarii cu o duba inchiriata, daca achiti o taxa suplimentara, pe care o gasesti in pagina de rezervare a fiecarei masini. Si valoarea garantiei creste pentru iesirea din tara.

De ce sa alegi Auto Habit?

Masini curate

Echipa noastra este preocupata de curatenia din autoutilitarelor din flota noastra. Intotdeauna ne asiguram ca dubele sunt curate si tu poti avea o experienta placuta utilizand serviciile noastre de rent a van Brasov.

Asistenta telefonica

Indiferent de situatia in care te afli, echipa Autohabit iti ofera asistenta telefonica, pentru a trece cu bine peste situatiile neplacute.

Proces rapid

Pentru ca vrem sa fim cat mai eficienti, de-a lungul timpului am incercat sa facem procesul de inchirieri dube Brasov sa fie cat mai rapid.

Scroll to Top